Hlavná Liečba

na zdravie. moja spása

keď ste tehotná - lieky sú možné, ale nie z alergií. Neprijímajte nič iné a tento sprej je jediná vec, ktorá je povolená. ale funguje na princípe varovania. to je, použitie pred odchodom a žiadna breza je pre teba hrozné. nedovolí alergénom vstúpiť do tela., dobre, zatiaľ čo budete dojčiť (najmä v prvých 6 mesiacoch, žiadny liek proti alergii (okrem tohto spreja) je NEMOŽNÝ - to je veľmi nebezpečné) postarať sa o seba. a potom môžete "Zyrtec" upustiť (lokalizujú útok priamo) - teraz ich ukladám... (ale až potom, čo dieťa má najmenej 6 mesiacov, ak dojčíte)

No, budem si ho kupovať... Na internete je napísané, že za cenu je to niekde až do 400r. Tiež som našiel Nazanex a Nazaval-spreje, a tiež pre alergie, a zdá sa, že s B. je to možné! Ale ja som naladil na Prevalin, pretože je to aj gél... Budem sa snažiť... Je ľahšie znášať kvitnutie brezy a v auguste to môže byť normálne, je to jednoduchšie.

Áno, niečo také, kúpil som to - o niečo viac ako 400 r

Prevalin

Ekaterina Ruchkina 14. januára 2014

Popis a pokyny pre liek Previn

Prevalín - je nástroj, ktorý sa používa na alergickú rinitídu. Je dôležité zdôrazniť, že nie je registrovaný ako liek, ale je zaradený do skupiny ďalších produktov farmaceutického sortimentu. Ako súčasť Prevalinu sú rastlinné oleje (mäta, sezam) a emulgátory. Aplikuje sa na nosovú sliznicu sprejom. Tento nástroj vytvára gélový film, ktorý by mal chrániť osobu pred prenikaním alergénov do tela. Prevalín by teda mal obnoviť a udržiavať zdravie - prerušiť interakciu s látkami, ktoré môžu spôsobiť alergie alebo zápal. Gél samotný sa neabsorbuje a zostáva na povrchu sliznice. Je lepšie začať používať Prevalin ešte predtým, ako sa objaví alergická reakcia alebo pri prvých príznakoch. Ak sa vyžaduje liečba, tento liek sa má použiť v kombinácii s klasickými prípravkami. Okrem toho by ste mali najprv opláchnuť nos, potom kvapkať lieky, a až potom aplikovať tento sprej.

Prevalín sa používa na:

Už sme zistili, že Prevalin sa vyrába ako sprej. Pre deti v základnej škole je to špeciálna fľaša. Pokyny pre liek Prevalin vysvetľuje, že pred jeho použitím musíte očistiť nosné priechodky, odstrániť hlien (na to existujú špeciálne riešenia, pomocou ktorých môžete umyť sliznicu, napríklad Aquamaris). Potom v každom nosnom prechode urobte jednu alebo dve injekcie tohto nástroja. V priemere poskytuje ochranu proti alergénom po dobu piatich hodín. Prevalín sa teda môže používať asi trikrát denne. Pred použitím sa má injekčná liekovka aktívne pretrepať tak, aby sa hustý gél premenil na tekutú formu a úspešne sa nastrieka.

Provalín je kontraindikovaný v: t

Vedľajšie účinky prevalínu

Po injekcii tohto spreja sa môže cítiť upchatie nosa. Vo väčšine prípadov ide o krátkodobý fenomén, ktorý sám odchádza. U niektorých pacientov však Prevalin spôsobuje dlhšie nepohodlie. V takýchto prípadoch sa odporúča prestať používať tento sprej.

Recenzie o prevalin

Najmä časté recenzie o Prevaline možno nájsť na fórach tehotných žien. Práve pre týchto pacientov je najťažšie nájsť lieky na alergie, pretože väčšina liekov je pre nich kontraindikovaná. Prevalín dáva nádejným matkám aspoň nejakú nádej na prežitie obdobia kvitnutia alebo stretnutie domácich zvierat, alebo iného kontaktu s alergénmi.

Vo všeobecnosti sú mnohí spokojní a majú pozitívne dojmy o používaní Prevalinu:

- Hlavnou vecou je pokropiť vopred, aby sa alergény nedostali vôbec. Napríklad, keď idem k svojej matke, ktorá má mačku, liečim nos nosom Prevalin a prakticky nereagujem na vlnu.

- Páči sa mi efekt Prevalinu. Augustus prešiel bez komplikácií. Aj keď som sa, samozrejme, silne chránil, sedel som doma, neprechádzal som kvitnúcimi poliami...

Iní cítili, že účinok tohto spreja je, ale je pomerne slabý:

- Nemôžem povedať, že Prevalin, rovné, odstránené alergie. Samozrejme, pre mňa to bolo jednoduchšie, než by to mohlo byť bez neho.

A konečne sú správy, že Previn nás vôbec nezachráni pred alergiami:

- Skúšal som Prevalin a myslím si, že je to len vyhodené peniaze.

- Cítila som sa hrozne - bez Prevalína, po Prevaline... A moje hrdlo bolo opuchnuté.

Ak sa rozhodnete používať Prevalin, musíte jasne a jasne pochopiť, ako sa správa. Tento nástroj je len „ochranným povlakom“ pre sliznice. Prevalín nevylieči, nemá žiadny vplyv na telo. Preto je to profylaktické použitie tohto lieku, ktorý dáva zmysel. Keď ho aplikujete uprostred alergickej reakcie, je nepravdepodobné, že budete pociťovať výrazný účinok.

Prevalín - spoľahlivá ochrana proti alergickým ochoreniam

Jednou z najčastejších chorôb našej doby je alergia.

Existuje mnoho liekov, ktoré úspešne bojujú proti tomuto ochoreniu. Medzi ďalšie drogy, priaznivo pridelené Previn.

Prečítajte si viac o lieku, jeho činnosti a recenzie čítajte ďalej.

Všeobecné informácie

Prevalín je inovatívny antialergický liek. To je jeden z najnovších vývojov vedcov.

Forma uvoľňovania, zloženie, balenie

Prevalín sa uvoľňuje vo forme kvapiek, spreja.

Deti do 6 rokov môžu používať kvapky.

Od 6-12 je povolené použitie Prevalin Kids Spray (znázornené na fotografii).

Starším a starším ľuďom sa predpisuje sprej s vyššou koncentráciou účinných látok.

Prípravok obsahuje nasledujúce látky: t

  • dihydrofosforečnan draselný;
  • glycerol;
  • bentonit;
  • hydrogénfosforečnan draselný;
  • xanthan;
  • stearát glycerolu;
  • mäta pieporná a sezamový olej;
  • voda.

Gél nalejte do fliaš so sprejom 20 ml, zabaleným v papierovej škatuli.

farmakológia

Prevalín vďaka svojmu zloženiu dôkladne znižuje prejavy alergickej rinitídy. Liek zabraňuje kontaktu alergénov s nosnou sliznicou, čím blokuje ich ďalšie prenikanie do tela.

Nástroj eliminuje primárny stupeň alergie - kontakt s antigénmi, ktoré vyvolávajú podobný stav. Unikátna kombinácia olejov a emulgátorov umožňuje gélu premeniť sa na tekutinu, keď sa vstrekne do nosa, a potom sa vrátiť do pôvodného stavu. Vzniká tak bariéra, ktorá chráni sliznicu pred kontaktom s alergénmi.

Najúčinnejší sprej, ak ho začnete používať pri prvom príznaku alergie, a ešte lepšie, pred možným kontaktom s provokatérmi ochorenia.

Takéto použitie zabráni zhoršeniu symptómov ochorenia, ktoré sa prejavuje nielen chladom, ale svrbením, kýchaním a hojnými slzami z očí.

Ak sa prejaví priebeh alergie a vynechá sa čas, môžu sa spolu s prevalínom použiť iné antihistaminiká. To významne prispeje k zlepšeniu kvality života pacienta s alergiami.

Nosový sprej má zvláštnosť, že sa neabsorbuje do krvného obehu. Účinok užívania lieku trvá 6 hodín.

Mechanizmus účinku

Lekári, ktorí sa špecializujú na uvoľňovanie tejto drogy, opraviť skutočnosť, že Proovaline pôsobí v 3 fázach. Zahŕňajú:

  1. Je vytvorená nepriechodná bariéra, ktorá zabraňuje vstupu alergénov do tela.
  2. Vytvorená bariéra eliminuje spúšťací mechanizmus ochorenia, čím blokuje uvoľňovanie serotonínu, histamínu a heparínu.
  3. Absorbované alergény sa z tela prirodzene odstraňujú pomocou riasovitého epitelu nosových priechodov.

Alergii je však možné lepšie predísť ako vyliečiť. Za týmto účelom by bolo správnym rozhodnutím vstreknúť sprej pred odchodom von, aby kvitnúce rastliny nevyvolali nástup choroby.

Indikácie a kontraindikácie

Provalín sa používa na alergickú rinitídu a sennú nádchu. Liečba môže byť komplexná a nezávislá. To, čo som chcel poznamenať, je ukázané ľuďom v každom veku.

Spôsob použitia, dávkovanie

Prevalín môže byť použitý len intronazálne. Zvážte podrobnejší opis dávkovania lieku v rôznych vekových kategóriách.

Pre deti do 6 rokov sa odporúča použitie kvapiek. Zvyčajne sa 1-2 kvapky nalejú do nosového priechodu, niekoľkokrát denne. Systém a dávkovanie môže predpisovať iba ošetrujúci pediater.

Pre deti od 6 rokov do 12 rokov je Prevalin Kids prepustený. Pri použití 1-2 injekcie nie viac ako 3 krát denne.

Pre dospelých a deti staršie ako 12 rokov je možné použiť až 6-8 krát denne, do každej nosovej dierky 1-2 injekcie.

Pri používaní by ste mali dodržiavať jednoduché pravidlá:

  • umyte si nos;
  • odstráňte sprej z obalu, pretrepte fľašu s gélom 5-8 krát;
  • odstráňte uzáver;
  • stlačiť postrekovač 1-2 krát, aby ste skontrolovali jeho fungovanie;
  • nakloňte hlavu dopredu a zavlažujte obidve nosné dierky do dvoch injekcií;
  • hádzať hlavu a dýchať nosom.

Nebojte sa, ak v priebehu jednej hodiny dôjde k miernemu preťaženiu, prejde sám. Tento okamih je spôsobený skutočnosťou, že kvapalný stav spreja sa opäť stáva gélovitým a obklopuje sliznicu nosných priechodov.

Priebeh liečby nie je obmedzený časovým rámcom. Jedna fľaša stačí na mesiac používania.

Ak pocit preťaženia neprejde, stojí za to zastaviť používanie Prevalinu a vyhľadať radu od lekára.

Predávkovanie a nežiaduce reakcie

Podobný jav nebol pozorovaný pri liečbe nosového spreja.

Uvažovaná droga nie je návyková a neobsahuje škodlivé chemické zložky. Jediná vec, ktorá môže byť, je osobná neznášanlivosť lieku. V tomto prípade si osoba jednoducho nevšimne žiadne zlepšenie po použití spreja.

Použitie počas tehotenstva

Na základe skutočnosti, že Prevalin ovplyvňuje len sliznicu, jeho použitie nespôsobuje žiadne poškodenie tehotných žien.

Prevalín je jedným z liekov, ktoré lekári predpisujú bez zvláštneho strachu počas tehotenstva. Látky, ktoré sú súčasťou spreja, majú nízku chemickú aktivitu, takže jeho použitie nespôsobuje vedľajšie účinky a neprenikne do placentárnej bariéry.

Zabráňte použitiu spreja len nepríjemný pocit po injekcii. Dávkovanie a liečebný režim predpísaný lekárom.

Chcel by som poznamenať, že dojčiacim matkám tiež nie je zakázané užívať tento liek, pretože nepreniká do materského mlieka.

Liekové interakcie

Kombinované užívanie Prevalinu a iných antialergických liečiv neovplyvňuje jeho účinnosť.

Pri liečbe viacerými nazálnymi sprejmi sa Prevalin používa najmenej 20–30 minút po užití iného lieku.

Špeciálne pokyny

Sprej nespôsobuje ospalosť, takže sa môže aplikovať na ľudí vo výrobe, kde sa vyžaduje zvýšená koncentrácia pozornosti.

Bez strachu ho môžu používať tí, ktorí prevádzkujú vozidlá a iné mechanizmy.

Názory na nástroj

Recenzia lieku ukazuje, že prevalín je účinný proti alergickej rinitíde a iným ochoreniam.

Prevalín spočiatku nedal žiadne pozitívne zmeny v mojom stave, len zvýšené preťaženie nosových priechodov. Moja zlosť nebola nijako obmedzená. Napokon, dúfal som, že sa mi podarí zmierniť túto chorobu, alebo aspoň zmierniť symptómy. Po 5 dňoch nepretržitého používania sa objavil výsledok. Bol som potešený! Teraz ma leto nevystraší, ako to bolo predtým.

Dmitry, 25 rokov

Môj syn je alergický od narodenia. Náš pediater odporučil Previn vo forme profylaktického spreja. Je to úžasné! Prispieva k potlačeniu alergických príznakov kvitnúcich rastlín v lete. A pred uvedomením si, že leto príde čoskoro a celá nočná mora by sa začala, desí.

Catherine, Vladikova mama 10 rokov

Bol som chorý s alergiami už 12 rokov. Skúšal som obrovskú škálu všetkých druhov drog. Všetky nezmysly! Pomohol, ale na krátky čas. Prevalin mi kúpil dcéru. V tom čase už bol zlý zima. Po 3 dňoch prijatia sprej pomohol! Teraz môžem voľne dýchať!

Alexander Mironov, 58 rokov

Súdiac podľa hodnotení, droga sa ukázala ako veľmi pozitívny. Povedali to skutoční ľudia trpiaci touto chorobou. To je dôvod, prečo ho možno odporučiť pacientom, ktorí sú sklamaní z iných liekov. Konzultácia ošetrujúceho lekára však nebude zbytočná.

Cena a dovolenka v lekárni

Cenová politika Prevalin v rôznych regiónoch sa môže líšiť. Priemerná cena za fľašu lieku sa pohybuje medzi 300-500 rubľov. Prevaline sa nakupuje v akejkoľvek lekárni bez lekárskeho predpisu.

Podmienky skladovania

Droga nevyžaduje zvláštne úsporné podmienky. Na udržanie dostatočne suchej a izbovej teploty. V žiadnom prípade nie je možné liek uložiť do chladničky.

Skladovateľnosť neotvorenej injekčnej liekovky si môžete prezrieť na obale, ale otvoriť - maximálne 3 mesiace od prvého použitia.

analógy

Prevalín nemá absolútny analóg. Existujú však lieky, ktoré majú podobné farmakologické vlastnosti a indikácie. Tu sú niektoré z nich:

  1. Milistan. Tento liek bojuje s mnohými príznakmi alergie. Cena 350 rubľov.
  2. Dolphin. Tento nástroj je možné používať po celý rok. Spektrum jeho pôsobenia zahŕňa odstránenie podráždenia zo sliznice pred prachom, domácimi chemikáliami. Cena je 250 rubľov.
  3. Kviks. Lieky, liečba alergickej rinitídy. Môže byť použitý ako profylaktický prostriedok. Cena 320 rubľov.
  4. Ksimelin. Používa sa na liečbu sezónnych alergických reakcií akejkoľvek etiológie. Cena 89 rubľov.
  5. Levotsitirizin. Aplikujte s nachladnutím z alergií, svrbenia, žihľavky. Cena je 200 rubľov.

Prevalín nosový sprej môže byť bezpečne považovaný za liek s preukázanou vysokou účinnosťou. Tento liek dostal 100% súhlas od lekárskych alergológov a pacientov, ktorí ho používali v liečbe. Použitie Prevalinu umožňuje ľuďom s alergiami žiť v známom rytme.

Žiadne alergie!

lekársku referenčnú knihu

Alergia provaline recenzia

Prehľad o medicíne

: Na tejto stránke môžete zanechať recenziu o PREVALIN. Stránka tiež poskytuje aktuálnu cenu pre PREVALIN a návod na použitie. Nezabudnite, že pred použitím akéhokoľvek lieku sa vždy poraďte so svojím lekárom.

Analógy PREVALIN

AQUALORE L-CET LORDE HYAL HYPER DOLFIN WIX ACTIVE BALM AMERON EDEM ERESPAL TONZILGON N VIBROCIL NOBÍN BABY MILISTAN CLARITIN LORDES GRIPPHERON Všetky analógy

Otázky a odpovede

Ako rýchlo vyliečiť zima u dieťaťa? Môžem byť očkovaný proti kliešťovej encefalitíde s nachladnutím? Xymelin sa predpisuje deťom?

blogy

Aqua Maris rinitída u detí - vynikajúci liek na snot Sinupret proti rinitíde - ďalší bylinný liek s nepreukázanou účinnosťou Alergia na jeseň: príčiny a preventívne opatrenia Táto technika bude naháňať chlad za 2 dni Inhalácia: kedy a ako ju správne vykonávať? Ako sa zbaviť upchatia nosa počas noci? Ráno nosom u dieťaťa, čo robiť?

Články o „studenej“

Dolphin - ochrana pred bežným nachladnutím a antritídou Alergická rinitída: ako odstrániť upchatie nosa? Výtok z nosa u detí, nachladnutie, bronchitída je jeseň... Je to nevyhnutné? Stratégia poraziť výtok z nosa Steroidy vyliečiť alergické nádcha Dlhodobý príjem vitamínu E znižuje frekvenciu prechladnutia Ako vyliečiť výtok z nosa u dieťaťa? Deti pociťujú závraty v dôsledku prechladnutia a nachladnutia, liečba nachladnutia spôsobuje stratu čuchu, čo treba urobiť, aby sa zabránilo prechladnutiu sviatku.

Príručka chorôb

Nos z nosa (nádcha) Nos z nosa

Cena je PREVALIN

Elina 01.03.2017

Nazaval plus tiež vytvára bariéru. Je však menej toxický. Tam v zložení buničiny ir divý cesnak a všetky.

Anna 8. októbra 2015

A iba alergodil mi pomáha, Prevalini to vyskúšal.

Pavel 14. september 2015

O cesnaku, nepreháňajte to, aby nedošlo k horeniu sliznice. Stačí vložiť klinec a potom som kýchnuť von Detský krém na tvár a okolo očí.Ako divné, ako to môže byť, pre mňa osobne, fajčenie znižuje citlivosť priedušiek, aj keď lekári kričať a prestať kričať.Možno, že niekto pomôže!

Pavel 11.9.2015

Všimol si, keď ste menej nervózny, potom menej reakcie na alergény.

Hosť 26.dubna 2016

Najmenšie podráždenie - kýchanie, riešenie súvisiacich problémov - upchatie nosa.

Takže, milujte sa a držte v rukách)))

Pavel 11.9.2015

Ak zasiahne priedušiek, potom musíte vdychovať hlboko cez vreckový ingolator pre nos s mentolom a eukalyptom.

Pavel 11.9.2015

A od anti-histamínu Rupafin všetko skúšal.

Pavel 11.9.2015

Vazelína + strúhaný cesnak + japonské nosové filtre, to je účinné, možno aj prevalín.

Hosť 5. septembra 2015

žiadny efekt, žiadna amnestia s ambróziou, hrozná vec, nos, ako to bolo položené, a pokračuje, len slabý zápach mäty, a tak som pokračoval ako blázon chodiť s otvorenými ústami, schmatol vzduch.

Sasha 4. septembra 2015

Takže toto nie je liek. To znamená, že blokuje sliznicu nosa. a alergény nemôžu fyzicky preniknúť. ako taká neviditeľná plynová maska

Hosť 19. augusta 2015

Povedz mi, prosím, Prevaline je kumulatívny, kto vie?

Primeraná osoba 29. júla 2015

Lolshto? Je to liek vôbec? Pre tých, ktorí nemajú múdre slová, prekladám zloženie tohto nádherného spreja: - hliny - 2 stabilizátory konzistencie - 2 prostriedky na zadržiavanie vody - 2 éterické oleje - voda

Sasha 4. septembra 2015

Nie, je to len nástroj, ktorý fyzicky vytvára bariéru proti alergénom.

Hosť 26.6.2015

10 rokov trpím alergiami, od prevalencie sa vyhľadávanie zhoršuje. viac nosa je položený a nedýcha. Bezpolezen. a ciest.

Oksana 10. augusta 2015

Nasonex používam už druhý rok. Veľmi účinný prostriedok nápravy. Drahé, ale len to pomáha.

Hosť 28. júla 2015

a čo šetríte

Sasha 4. septembra 2015

od normálnych Avamys

Mám dve sezóny na hlavnom prúde a som zodpovedný spotrebiteľ. Ako odporúčam používam pred alergickou zónou. Moja matka je však so skúsenosťami alergická a už sedí na vážnejších veciach. Stručne povedané, dal som jej vzorku - a to fungovalo úplne za tri dni. To znamená, že jej oči boli už očíslované, jej nos tečal ako prúd, takže na sliznici už bolo málo. Ale z prevalina sa stáva ľahšie sa dostať rovno. Odporúčam.

Hosť 28. mája 2015

Nechápem nič, hovoria, že sprej Prevalin je prírodný liek. Z celého zloženia - jediná prírodná je sezamový olej, mäta a voda. A všetko ostatné, od gumy až po bentonit, je tiež prirodzené alebo čo? A povedzte mi, prosím, ak som alergický na konkrétny so skúsenosťami 10 rokov, pomôže to? Mám sezónnu alergiu na topoľ. Trpím asi mesiac, len topol vybledol a chmýří zmizlo, všetko je v poriadku. Pýtam sa, pretože som vyskúšala mnoho rôznych drog a niektoré nepomohli vôbec. A cena Prevalinu je dosť veľká na experimentovanie.

Oksana Serdyuk 20. júna 2015

Pomáha môjmu manželovi pred alergickou renitídou na prevalin. Manžel je vo všeobecnosti veľmi náročný na drogy, neveriaci. Alergia trpí asi 12 rokov. Má rád prevalin, pretože zloženie je veľmi dobré a nevstrebáva sa do krvi.

Larisa Viktorovna 24. máj 2015

Vyberiem si pre mamičku antialergický liek, je vo veku. Alergia na domáce kvety. Nechce ich kategoricky vyhadzovať. Pomôže to v tomto prípade prevalin, alebo je potrebné prinútiť izbové rastliny, aby sa stiahli z bytu.

Primeraná osoba 29. júla 2015

Najlepšou liečbou alergií je odstránenie alergénu. Všetko ostatné je dočasné a nespoľahlivé

Galina 23. augusta 2015

A ja mám reakciu na tabakový dym (((A všetko okolo je KÚPANIE a KÚPANIE ((((Ako odstrániť tento alergén?).

Natalya 17. augusta 2015

To ma rozčúli, keď mi nevedia ľudia povedať, aby som vylúčil alergén. Nikto by to nemal.

Elena 9. septembra 2015

Ako povedali lekári, nemôžem určiť, aké konkrétne alergie mám, čo sa deje každých pár rokov, teraz znova trpím, drogy v skutočnosti nepomáhajú, zachraňovanie ľudových prostriedkov, ale čo je zaujímavé, vždy, keď starý nepracuje.

Olga 15. mája 2015

Vitajte! Mám 4-ročného syna, stále som bol trochu opuchnutý. Išli sme k alergológovi, povedal, že spláchne fyzioterapia. V tomto roku rovnaká situácia.. Ja sám prijímam prevaline, ale on je stále pre neho. Možno existujú nejaké iné bariérové ​​lieky pre deti z miestnej akcie, aby boli v bezpečí?

Oleg 13. mája 2015

Vitajte! Mám 35 rokov, lekár predpísal prevalin, aby zmiernil alergickú reakciu na prach. Bol som veľmi potešený, ale nie je jasné, či sa vzdám liečby, vráti sa alergia?

Maximálne 30. apríla 2015

Som tiež veľmi spokojný s Prevalinom. Som alergický na topoľ. Akonáhle začne kvitnúť, všetko nie je možné žiť normálne. V našej oblasti, kde bývam, vysadili toľko z nich, stoja 30 metrov vysoko. Všetko letí oknami, alebo dýcha, nič nie je nemožné. Ihneď začínam trhať, výtok z nosa, pokrytý červenými škvrnami. Predtým som užíval antialergické tabletky, ale prakticky mi nepomohli. Kúpil som Prevalin - všetko sa hneď stabilizovalo. Odporúčam tým, ktorí nepomohli týmto kvapkám, aby si pozorne prečítali návod na použitie. Možno ich neukladáte správne. Viem, že najmä kvapky, ako žiadny iný liek, injekcie tiež musia byť riadne uložené.

Danil 10. augusta 2014

Oksana 30. júna 2014

Pomáha veľa. Počas tehotenstva, skutočná spása

Valentine 30.dubna 2014

Ďalší podvod! 340 rubľov z penziónu.

Anatolij Leonidovič 20. jún 2015

Mám 54 rokov. Celý môj život trpí alergiami. Chcem, aby každý poradil s úžasnou vecou z alergií - Prevalin. Pomáha mi to veľmi dobre, aj bez antihistaminík to nebolo veľmi. A teraz sa cítim veľmi dobre.

Alex 29.dubna 2014

Úplné nezmysly sú napísané vôbec, nefunguje, ak málo polyalkoholových alergénov posilňuje ešte väčší účinok.

Oksana 2. apríla 2014

Kúpil som svoju dcéru na odporúčanie farmaceuta - zatiaľ nemôžem povedať nič zlé, zdá sa, že to pomôže

Antonina 16. októbra 2013

Zachráni ma, najmä na jar av lete, keď všetko kvitne, na tabletách je tiež tvrdý, ale je to prirodzené a neškodné, veľmi dobre to pomáha, hlavná vec je používať ho včas (napr. Keď sa alergén nedostal do tela).

Gennadij 27.5.2013

Už druhý rok používam prevalin. Akonáhle začne kvitnutie, stanem pokrytý červenými škvrnami a začnem snotty. Prevalin mi veľmi pomáha v noci, pretože niekedy sa začnem dusiť. Všeobecne platí, že alergická rinitída nie je liečená, môžete mierne zlepšiť stav, ale nie vyliečiť...

14. august 2012, 22:45

* dievčatá nemôžu zdieľať

. Som alergický a po pôrode mám strašné zhoršenie

... no, je to len to, že už nie sú žiadne sily... červené oči, svrbenie, mučenie chladu a kýchanie 10 krát za sebou - len pre... lo.

(Ospravedlňujem sa za moju „francúzštinu“)... a najhoršia vec je kvitnutie pelyňkov, z ktorých moje sliznice napučiavajú tak, že nemôžem dýchať... a v takom prípade by som si musela vziať drogu a kúpiť si zmes pre svoju dcéru

prehrabal sa cez celý internet pri hľadaní spásy... ale stretol sa len s tým, keď je dojčenie kontraindikované

... všetky lieky - pre dieťa "jed"...

a tu to je. Dnes našla svoje spasenie - „PREVALIN“ - JE MOŽNÉ PRE PI PREGNANCY A BREASTFEEDING. Som uložený :)))

Potrebujete recenzie o "prevaline"

Vytvorte si účet alebo sa prihláste na komentovanie

Ak chcete zanechať komentár, musíte byť členom.

Vytvorte si účet

Zaregistrujte sa na účet. To je jednoduché!

Prihláste sa

Už ste členom? Prihláste sa tu.

Páska na činnosti

Veľmi časté školenie?

Viktoriiya okomentoval otázku užívateľa Nika Budumamo v roku 2015 // in Questions

Veľmi zvláštna otázka, ale veľmi potrebná. Si symetrický?

Boo® komentoval užívateľskú otázku Boo® in Questions

A potom sú tu tí, ktorí.. t

Maryasa komentovala otázku používateľa, ktorý sa spúšťa v sekcii Otázky

Čo je horšia bradavka alebo prst?

Viktoriiya komentoval otázku Nat Lia v otázkach

Domáce série

YataMost komentoval otázku * PregnOlya * in Questions

Slintanie!

Viktoriiya okomentoval otázky používateľa byko3jaka v otázke Questions

Stimulácia ovulácie

Positivochka odpovedala na Irininu tému v ovulácii a na všetkom

Dvushka na päť

YataMost komentoval otázku od Anastasiya1986 in Questions

Tretí pôrod

Galina komentovala otázku Orange Cat v otázkach

Aký je problém (((

Muriel sa vyjadrila k otázkam Hili v otázkach

Prevalín: alergie už nie sú problémom

Moderné a zlepšené liečivo Prevalín je dostatočne účinný liek, ktorý sa používa na zníženie výrazných príznakov alergickej rinitídy.

Tento nosový sprej zabraňuje možnému kontaktu sliznice v nosnej dutine s rôznymi alergénmi.

Okrem toho liek rýchlo reaguje na alergény a blokuje ich.

Návod na použitie

Lekári odporúčajú „prevalín“ ľuďom, ktorí trpia prejavmi alergických reakcií na určité látky. Tento nástroj má schopnosť zabrániť počiatočnej fáze alergie, ktorá je v kontakte s akýmkoľvek alergénom.

Prípravok obsahuje emulgátory, ktoré sa líšia v špecifických kombináciách, ako aj v olejoch. Ak sa teda Prevalin dostane na nosovú sliznicu, potom má formu gélovitej látky, ktorá vytvára spoľahlivú bariéru potrebnú na ochranu pred interakciou s rôznymi alergénmi.

Doteraz odborníci dokázali, že sprej je vysoko účinný pri sennej nádche, ako aj v boji proti rinitíde, ktorá má alergickú etiológiu.

Maximálny účinok lieku sa môže dosiahnuť, ak sa použije, keď sa objavia prvé príznaky alergickej reakcie. Nie je menej účinný, ak sa používa na profylaxiu pred možným kontaktom s látkou, ktorá je alergická na ľudí.

Vďaka použitiu „prevalínu“ podľa pravidiel uvedených v návode je možné výrazne znížiť počet, ako aj zložitosť symptómov. Okrem toho liek pomáha predchádzať vývoju takých javov, ako je nádcha, časté kýchanie, svrbenie v nosnej dutine a ťažké vodnaté oči.

V prípade, že sa progresívny priebeh alergickej reakcie už začal, odporúča sa používať sprej súbežne s inými antialergickými liekmi. Táto kombinácia môže významne uľahčiť priebeh rôznych ochorení s alergickou etiológiou.

Charakteristickým znakom "prevalínu" je, že nie je absorbovaný obehovým systémom. V priemere účinok lieku trvá päť hodín.

Indikácie pre použitie liekov zahŕňajú potrebu implementácie komplexnej liečby alergií, ako aj prevenciu jej výskytu u ľudí, ktorí trpia sennou nádchou alebo rinitídou alergickej etiológie.

Tento liek je určený na intranazálne použitie. Pre deti mladšie ako dvanásť rokov je lepšie aplikovať „Prevalin Kids“ do nosových priechodov, ktoré zohľadňujú niektoré vlastnosti tela dieťaťa. Pre dospelých by mali byť dve spreje vykonávané striedavo v každej nozdry niekoľkokrát denne.

Použitie lieku je nasledovné:

  • najprv musíte dôkladne vyčistiť nosné priechodky;
  • potom je potrebné fľašu niekoľkokrát dobre pretrepať, držať ju vo vzpriamenej polohe tak, aby striekacie viečko smerovalo nadol;
  • uzáver sa vyberie z fľaše;
  • kontroluje stav postreku;
  • hlava by mala byť mierne naklonená dopredu;
  • aplikátor sa vloží do nosovej dierky a nastrieka sa;
  • hlava by mala byť naklonená dozadu a potom vdychovať vzduch nosom.

"Prevalín" sa vyrába vo forme spreja. Predáva sa v kompaktných fľašiach, ktoré sú vybavené ochranným viečkom a špeciálnym sprejom, ktorý vám umožní rýchlo a pohodlne vložiť liek do nosnej dutiny.

Zložky lieku sú:

  1. Mätový olej.
  2. Sezamový olej.
  3. Xantánová guma.
  4. Glycerín.
  5. Bentonit.
  6. Voda.
  7. Fosforečnan draselný.
  8. Dihydrofosforečnan draselný.
  9. Glycerol stearit.

Pokiaľ ide o interakciu s rôznymi inými liekmi, je potrebné si všimnúť zvláštnosť, že Prevalin by sa mal brať ako posledný.

Vedľajšie účinky

Uskutočnilo sa veľké množstvo ľudí na začiatku používania po postreku, zaznamenalo sa upchatie nosa, ale rýchlo zmizlo. Inak lekári neodporúčajú používať tento liek.

Zloženie spreja zahŕňa zložky, ktoré patria do radu inertných látok. Preto nespôsobuje systémové vedľajšie účinky. Okrem toho "prevalín" nemôže spôsobiť podráždenie povrchu sliznice v nosnej dutine.

kontraindikácie

Kontraindikácie zahŕňajú tieto javy:

  • individuálna neznášanlivosť voči akejkoľvek látke, ktorá je súčasťou lieku;
  • menej ako dvanásť rokov.

Počas tehotenstva

Tehotenstvo sa nepovažuje za závažnú kontraindikáciu, preto ženy môžu používať sprej pri nosení dieťaťa a pri jeho podávaní materským mliekom.

Podmienky skladovania

„Prevalín“ sa má skladovať v tmavej a dobre vetranej miestnosti pri teplote 15-25 ° C.

Okrem toho by sa malo dbať na to, aby deti k nemu nemali prístup. Tento sprej sa nesmie zmraziť.

Uzavretá fľaša sa môže skladovať po dobu určenú výrobcom na obale. Liek v čírej forme sa nesmie uchovávať dlhšie ako tri mesiace.

V ukrajinských lekárňach "Prevalin" si môžete kúpiť za priemernú cenu od 130 do 185 hrivien.

V Ruskej federácii stojí táto droga od štyristo rubľov.

analógy

Ak nie je možné kúpiť presne „Prevalín“, môže byť nahradený jedným z analógov „Prevalín“, ktoré sú svojím zložením podobné.

Napríklad: „Evkazolin“, „Noksprey“, „Marimer“, „Otrivin“, „Grippferon“, „Zyrtec“, „Nazol Bebi“, „Marimer. Aspirátor nosový "," Narhinel. Nosový odsávač "," Edem "," Claritin "," Tonsilgon N "," Tavegil "," Suprastin "," Diazolin "," Ketotifen "," Kombigripp sirup "," Doktor Mom "," Nasik "," Nasonex ", "Milistan", "No-Sol", "Dolphin", "Quix", "Xymelin", "Aquamaster", "Rint", "Vicks Active Balsam", "Vicks Active Sinex", "Levocytirizin", "Loratek", Eridez, Allergomax, Fribris, Zodak, SprayAris, Tizin, Parlazin, Korizalia, Lorano, Pinovit, Morenazal, Snoop, Avamys "," Galazolin "," Lorizan "," Nazalong "," Nazolin "," Lomilan "a ďalšie.

recenzia

Pokiaľ ide o prevalín, neexistuje jednoznačný názor: niektorí považujú tento nástroj za účinný a spoľahlivý, zatiaľ čo iní ho necítia. Liek by mal byť vybraný s ohľadom na vlastnosti organizmu.

„Nechápem nič, hovoria, že prevalínový sprej je prírodný liek. Z celého zloženia - jediná prírodná je sezamový olej, mäta a voda. A všetky ostatné - od žuvačky po bentonit, sú tiež prirodzené?

„Mám 35 rokov, lekár mi predpísal Previn, aby som odstránil alergickú reakciu na prach. Bol som veľmi potešený, ale nie je jasné, či sa vzdám liečby, vráti sa alergia? “

„Prevalin ma veľmi teší. Som alergický na topoľ. Akonáhle začne kvitnúť, všetko nie je možné žiť normálne. V našej oblasti, kde bývam, vysadili toľko z nich, stoja 30 metrov vysoko. Všetko letí oknami, alebo dýcha, nič nie je nemožné. Ihneď začínam trhať, výtok z nosa, pokrytý červenými škvrnami. Predtým som užíval antialergické tabletky, ale prakticky mi nepomohli. Kúpil som Prevalin - všetko sa hneď stabilizovalo. Tí, ktorým tieto kvapky nepomôžu, odporúčam, aby ste si pozorne prečítali návod na použitie. Možno ich neukladáte správne. Viem, že najmä kvapky, ako žiadny iný liek, injekcie tiež musia byť riadne uložené. “

„Pomáha to veľa. Počas tehotenstva, skutočné spasenie.

"Úplný nezmysel je všeobecne napísaný, ak málo polyalkoholových alergénov posilňuje ešte väčší efekt."

"Kúpil som svoju dcéru na odporúčanie farmaceuta - zatiaľ nemôžem povedať nič zlé, zdá sa, že pomáha."

„Jednoducho ma zachráni, najmä na jar av lete, keď všetko kvitne. Na tabletách je stále tvrdý, ale je to prirodzené a neškodné. Pomáha veľmi dobre, hlavná vec je používať ho včas (pred odchodom von, napríklad aby alergén nemal čas dostať sa do tela) ".

„Už druhý rok už používam prevalin. Akonáhle začne kvitnutie, stanem pokrytý červenými škvrnami a začnem snotty. Prevalin mi veľmi pomáha v noci, pretože niekedy sa začnem dusiť. Všeobecne platí, že alergická rinitída nie je liečená, môžete mierne zlepšiť stav, ale nie vyliečiť.

Väčšina ľudí je spokojná s výsledkom drogy. Prečítajte si názory ostatných používateľov a zdieľajte svoje myšlienky na konci článku.

Prevalin Spray: recenzie, inštrukcie

Prevalin Spray Instruction

Návod je priložený vo forme príbalového letáku v každom balení s Prevalinom, aby sa spotrebiteľ pri kúpe lieku oboznámil s antialergickými vlastnosťami a mechanizmom postreku.

Forma, zloženie, balenie

Sprej Prevalín je kvapalina tixotropnej povahy, keď sa jej viskozita v pokoji zvyšuje a pri mechanickom pôsobení sa jej konzistencia stáva tekutejšou. Uvoľnite liek vo forme spreja a kvapiek na nosné použitie.

Kvapalina liečiva je korokovaná vo fľaštičkách obsahujúcich až 150 dávok liečiva. Fľaše sú balené jednotlivo z hrubého papiera.

Zloženie liečiva je úplne chýbajúce chemické zložky, príchute syntetického pôvodu a alkohol. Zložky prípravku sú požadované podiely kambrijskej hlinky, vody, mäty piepornej a sezamových olejov, monofosfátu draselného, ​​glycerínu, draselných solí, kyseliny stearovej, xantánu a bentonitového ílu.

Podmienky a podmienky skladovania

Skladovanie lieku Prevalin by sa malo organizovať v oblastiach, kde nie je vlhkosť a teplota sa udržiava od 16 do 24 stupňov. Nižšia teplota vzduchu môže ovplyvniť konzistenciu lieku, čo zhorší kvalitu jeho postreku.

Otvorené balenie sa používa tri mesiace. Skladovateľnosť lieku pred prvým otvorením sa pozerá na balenie.

Deti samotné užívajú drogu je zakázané.

farmakológia

V dôsledku pôvodného zloženia liečiva sa sprej premení na gélovú substanciu, keď príde do styku s nosnou sliznicou, čím sa zabráni ďalšiemu prenikaniu alergénov do nosnej dutiny.

Prevalín svojím účinkom pomáha znižovať alergické príznaky bežného nachladnutia a poskytuje ochranu pred prenikaním podráždených faktorov do tela prostredníctvom nosného dýchania. To je možné za účasti olejov a emulgátorov obsiahnutých v prípravku, ktoré obaľujú nosovú sliznicu, ovplyvňujú blokujúce stimuly, a tým zabraňujú symptómom alergickej rinitídy vo forme kýchania, svrbenia a podráždenia slizníc.

Sprej Prevalínové indikácie

Použitie lieku Prevalin sa odporúča pri realizácii preventívnych opatrení, ako aj pri komplexnej terapii pollinózy a alergickej rinitídy.

kontraindikácie

Kontraindikácie, ako taký, pre podávanie lieku Prevalin, sú prakticky chýba, pretože účinok lieku nemá vplyv na funkčnú činnosť tela, pretože to funguje výlučne lokálne.

Pre účinné použitie spreja však existuje množstvo pravidiel, pri ktorých je pacient schopný zvoliť si možnosť liečby pre akúkoľvek vekovú kategóriu.

  • nepoužívajte liek, ak existuje podozrenie na neznášanlivosť jeho zložiek;
  • deti mladšie ako päť rokov by mali používať Prevalin vo forme kvapiek;
  • vo vekovej kategórii od 5 do 13 rokov je Prevalin Kids Spray vhodnejší pre deti, kde je koncentrácia účinnej látky trochu znížená;
  • Sprej Prevalin normálny formát je povolený len od 13 rokov.

Prevalin návod na použitie

Liečivo sa podáva intranazálne. Naraz vytvorte dve injekcie v každom nosnom priechode trikrát denne. Každý sprej je schopný chrániť sliznice nosa a očí pred alergénnymi stimulmi až sedem hodín.

Priebeh lieku stanovuje, že dĺžka liečby, ktorú stanoví lekár. Jasný limit trvania drogy nie.

Návod na použitie Prevalin

  • Tesne pred použitím spreja je potrebné nos očistiť;
  • Pred injekčným podaním injekčnú liekovku dôkladne pretrepte;
  • odstráňte uzáver z injekčnej liekovky a vykonajte niekoľko tlakov na postrekovač, aby ho skontroloval;
  • naklonením hlavy dopredu je potrebné dvakrát vstreknúť látku do nosnej dutiny a vrhnúť hlavu späť, vdýchnuť nosom;

Svetlé upchatie nosa, ktoré môže byť prítomné najskôr, by sa malo považovať za dočasný jav, ktorý čoskoro prechádza sám.

Prevalinpri tehotenstvo

Počas tehotenstva a dojčenia Prevalin nemá žiadne faktory na odmietnutie lieku. Keďže Prevalin pôsobí výlučne lokálne, bez toho, aby vstúpil do systémového obehu, možno ho považovať za bezpečný prostriedok pre zraniteľné telo ženy v čakacej dobe dieťaťa aj pre nenarodené dieťa.

Prevalín pre deti

Prevalin je pre deti považovaný za narkomanický a bezpečný proti alergiám. Verzia pre deti je prakticky nerozoznateľná od lieku pre dospelých s výnimkou zníženej koncentrácie účinnej látky a menšieho aplikátora.

Vedľajšie účinky

Prevalín nepredstavuje zdravotné riziko pre sprej a prakticky nemá vedľajšie účinky počas používania. V porovnaní s niektorými inými antialergickými liekmi, Prevalin neprispieva k ospalosti, nespôsobuje dráždivé účinky na sliznicu nosa a nemá nepriaznivý vplyv na funkčnosť organizmu. Jediným nežiaducim účinkom na jeho použitie môže byť individuálna citlivosť na jeho zložky.

Pri prvom použití Prevalinu sa môže vyskytnúť mierne upchatie nosa, ktoré by nemalo pacienta obťažovať, ak však tento príznak nezmizne sám dlhšie ako dve hodiny, liek sa nemá používať.

predávkovať

Prípady predávkovania neboli zaznamenané.

Ďalšie pokyny

Účinnosť lieku Prevalin dokázal, že vykonáva množstvo lekárskych výskumov. Sprej je jedinečný nástroj na zabránenie vzniku alergií v počiatočnom štádiu. Zložky, ktoré tvoria liek, môžu úspešne neutralizovať nielen alergické symptómy, ale aj jeho patogény, ktorých pôvod je odlišný.

Najlepšia účinnosť pri použití lieku bola zaznamenaná počas preventívnych opatrení pred rozvojom hlavných symptómov ochorenia. Dodržiavanie pravidiel používania spreja Prevalin môže byť schopné vyrovnať sa s vývojom ochorenia takmer pred jeho výskytom.

Prírodné vo svojom zložení znamená univerzálny liek, ktorý je bezpečný pre použitie v akejkoľvek kategórii pacientov, či už ide o dieťa, tehotnú alebo dojčiacu ženu.

Prevalínové analógy

V súčasnosti sú farmaceutické inštitúcie pripravené ponúknuť celý rad liekov, ktoré budú podľa svojich indikácií a princípu činnosti podobné Prevalinu.

Ide o lieky

  • Milistan - používa sa na liečbu sennej nádchy a sezónnej alergickej rinitídy;
  • Dolphin - lieči celoročnú alergiu, pomáha znižovať podráždenie slizníc domácimi chemikáliami a prachom;
  • Quix - lieči alergickú rinitídu a je vhodný na preventívne opatrenia;
  • Xymelín - liek na symptomatickú liečbu sezónnych alergií;
  • Rint - používa sa na obnovenie dýchania nosom, na liečbu pollinózy, alergickej rinitídy;
  • Vicks Active - odstraňuje príznaky alergií vo forme kýchania, kašľa a podráždenia slizníc;
  • Levocytirizín - používa sa na liečbu alergickej rinitídy, ako aj na elimináciu podráždenia sliznice sprevádzanej svrbením.

Cena prevalínu

Náklady na liek sa pohybujú od 300 do 400 rubľov. Sprej si môžete kúpiť takmer v ktoromkoľvek reťazci lekární.

Prevalin recenzie

Recenzia o drogách veľa, však, charakter ich skôr protichodné. Niektorí pacienti chvália liek ako účinný liek proti alergiám a je bezpečný v zložení s možnosťou jeho použitia pre takmer každého. Iní, ktorí nevidia účinok tejto aplikácie, hovoria o jej zbytočnosti a ľútosti za plytvanie vynaloženými peniazmi.

Skúsme si vypočuť obe strany, aj keď si môžete urobiť svoj vlastný názor na drogu len tým, že ho použijete sami.

Ludmila: Trpím alergickou rinitídou, pokiaľ si spomínam a pravidelne sa zachránim rôznymi prostriedkami antihistaminika. Nedávno som videl reklamu na nový liek vo forme spreja Prevalin. Rozhodol som sa to vyskúšať, pretože môj minulý rok, ktorý mi tak dobre pomohol, úplne odmietol pracovať. Kúpil som si fľašu. Stojí za zmienku, že nástroj je skutočne účinný. Môj výtok bol fixovaný niekoľko minút po injekcii. Samozrejme, že reklama trochu zveličovala zázračnosť drogy, rozhodol som sa však kúpiť ďalšiu fľašu v rezerve. Avšak liek, ktorý reagoval slabo na podráždenie, ktoré som cítil na mačacích vlasoch, mi tu nepomohol. Keď už hovoríme o vedľajších účinkoch, ktoré údajne neexistujú, môžem poznamenať, že som mal mierny sedatívny účinok po užití liečivého spreja. Ale vo všeobecnosti je liek dobrý, hodnotil som ho dosť vysoko. I naďalej používať, najmä preto, že výrobca uviedol, že neexistuje žiadny návykový účinok.

Alice: Mám sezónne alergie viac ako desať rokov. Počas tohto obdobia, veľa liekov kúpil pomôcť si vyrovnať sa s jeho príznakmi. Zvlášť trpím upchatím nosa. Pilulky to naozaj nepomáhajú odstrániť a bol som veľmi rád, keď som konečne dostal prevalínový sprej. Okrem toho je dôležité, aby bolo dovolené brať tehotné ženy a ja len čakám na dieťa a problémy s výberom liekov proti alergii sa stali ešte naliehavejšími. Nástroj však takmer okamžite priniesol sklamanie. Len raz som pocítil úľavu, ale už pri druhej aplikácii nenasledoval žiadny efekt: nos, ako bol plnený, zostal. Možno, že niekto dostal účinnú pomoc z tohto spreja, ale v mojom prípade sa ukázalo, že je to plytvanie peniazmi a márna nádej na pomoc. Je to škoda.

Ulyana: Nedávno sme začali globálnu rekonštrukciu v našom byte. Prach - horor. A k môjmu prekvapeniu som zistil, že mám najstrašnejšie príznaky alergie na tento veľmi prach: kýchnem, raz za päťdesiat v rade, moje oči sú zalievajúce. Netrvalo, hodil všetky prípady a bežal do najbližšej lekárne. Prakticky vysvetľujúc problém farmaceutovi od kýchania, nemohla prestať získavať radu, aby dostala liek Previn. Sprej sa ukázal byť veľmi vhodný na použitie, a ja som striekal ju do nosa v lekárni. Nakoniec svet okolo nás opäť získal normálne obrysy. Doslova od prvého použitia príznaky alergie zmizli. Tu je nástroj. Nečakal som taký efekt, keď som si kúpil fľašu spreja, išiel som dokončiť prácu, ktorú som začal cítiť bezpečne.

Všetko pre ženy, diétu, lieky, tipy

Ste tu

Spray-nazálny-prevalín deti

Sprej nosový "Prevalin Kids": popis, ošetrenie, cena, recenzie.

Môže byť použitý liek predpísaný lekárom Spray-nazal-Prevalin-Kids, ktorý je schválený ruskými lekárnikmi.

výrobcovia

Incupharm Europe Limited (Nemecko)

skupina

Zloženie liečiva

Bentonit, xantánová guma, glycerolstearát, hydrogénfosforečnan draselný, dihydrofosforečnan draselný, glycerín, sezamový olej, mätový olej, voda.

Medzinárodný nechránený názov

Prostriedky na umývanie

Farmakologický účinok

Účinok je spôsobený vlastnosťami zložiek, ktoré tvoria liek.

Indikácie na použitie

Kýchanie, nádcha, upchatie nosa, svrbenie očí a trhanie. Ako profylaktické činidlo.

Kontraindikácie pre použitie

Možné vedľajšie účinky

interakcie

Spôsob použitia

Pred použitím fľašu dôkladne pretrepte najmenej 8-krát. 1-2 injekcie do každej nosnej dierky. 2-3 krát denne (jednorazová dávka chráni 4-6 hodín).

Predávkovanie drogami

inštrukcia

Nespôsobuje ospalosť. Bez antihistaminík a hormonálnych zložiek. Dĺžka recepcie je 2 mesiace. Pred použitím si prečítajte návod. Používajte len pre nosovú dutinu. Deti by mali liek užívať pod dohľadom dospelej osoby.

Ako skladovať

Skladujte na suchom mieste pri izbovej teplote, neuchovávajte v mrazničke.

Režim Dovolenka

bez lekárskeho predpisu

Venujte zvláštnu pozornosť! Vyššie uvedené informácie sú určené len pre lekárov!

Prevalin

Ekaterina Ruchkina 14. januára 2014

Popis a pokyny pre liek Previn

Prevalín - je nástroj, ktorý sa používa na alergickú rinitídu. Je dôležité zdôrazniť, že nie je registrovaný ako liek, ale je zaradený do skupiny ďalších produktov farmaceutického sortimentu. Ako súčasť Prevalinu sú rastlinné oleje (mäta, sezam) a emulgátory. Aplikuje sa na nosovú sliznicu sprejom. Tento nástroj vytvára gélový film, ktorý by mal chrániť osobu pred prenikaním alergénov do tela. Prevalín by teda mal obnoviť a udržiavať zdravie - prerušiť interakciu s látkami, ktoré môžu spôsobiť alergie alebo zápal. Gél samotný sa neabsorbuje a zostáva na povrchu sliznice. Je lepšie začať používať Prevalin ešte predtým, ako sa objaví alergická reakcia alebo pri prvých príznakoch. Ak sa vyžaduje liečba, tento liek sa má použiť v kombinácii s klasickými prípravkami. Okrem toho by ste mali najprv opláchnuť nos, potom kvapkať lieky, a až potom aplikovať tento sprej.

Prevalín sa používa na:

Už sme zistili, že Prevalin sa vyrába ako sprej. Pre deti v základnej škole je to špeciálna fľaša. Pokyny pre liek Prevalin vysvetľuje, že pred jeho použitím musíte očistiť nosné priechodky, odstrániť hlien (na to existujú špeciálne riešenia, pomocou ktorých môžete umyť sliznicu, napríklad Aquamaris). Potom v každom nosnom prechode urobte jednu alebo dve injekcie tohto nástroja. V priemere poskytuje ochranu proti alergénom po dobu piatich hodín. Prevalín sa teda môže používať asi trikrát denne. Pred použitím sa má injekčná liekovka aktívne pretrepať tak, aby sa hustý gél premenil na tekutú formu a úspešne sa nastrieka.

Provalín je kontraindikovaný v: t

Vedľajšie účinky prevalínu

Po injekcii tohto spreja sa môže cítiť upchatie nosa. Vo väčšine prípadov ide o krátkodobý fenomén, ktorý sám odchádza. U niektorých pacientov však Prevalin spôsobuje dlhšie nepohodlie. V takýchto prípadoch sa odporúča prestať používať tento sprej.

Recenzie o prevalin

Najmä časté recenzie o Prevaline možno nájsť na fórach tehotných žien. Práve pre týchto pacientov je najťažšie nájsť lieky na alergie, pretože väčšina liekov je pre nich kontraindikovaná. Prevalín dáva nádejným matkám aspoň nejakú nádej na prežitie obdobia kvitnutia alebo stretnutie domácich zvierat, alebo iného kontaktu s alergénmi.

Vo všeobecnosti sú mnohí spokojní a majú pozitívne dojmy o používaní Prevalinu:

- Hlavnou vecou je pokropiť vopred, aby sa alergény nedostali vôbec. Napríklad, keď idem k svojej matke, ktorá má mačku, liečim nos nosom Prevalin a prakticky nereagujem na vlnu.

- Páči sa mi efekt Prevalinu. Augustus prešiel bez komplikácií. Aj keď som sa, samozrejme, silne chránil, sedel som doma, neprechádzal som kvitnúcimi poliami...

Iní cítili, že účinok tohto spreja je, ale je pomerne slabý:

- Nemôžem povedať, že Prevalin, rovné, odstránené alergie. Samozrejme, pre mňa to bolo jednoduchšie, než by to mohlo byť bez neho.

A konečne sú správy, že Previn nás vôbec nezachráni pred alergiami:

- Skúšal som Prevalin a myslím si, že je to len vyhodené peniaze.

- Cítila som sa hrozne - bez Prevalína, po Prevaline... A moje hrdlo bolo opuchnuté.

Ak sa rozhodnete používať Prevalin, musíte jasne a jasne pochopiť, ako sa správa. Tento nástroj je len „ochranným povlakom“ pre sliznice. Prevalín nevylieči, nemá žiadny vplyv na telo. Preto je to profylaktické použitie tohto lieku, ktorý dáva zmysel. Keď ho aplikujete uprostred alergickej reakcie, je nepravdepodobné, že budete pociťovať výrazný účinok.

Pre Viac Informácií O Typy Alergií